Buják Község Önkormányzata

Kis település Nógrád megye közepén...

Közadattár

kozadattar pic2

Településképi Arculati Kézikönyv

Buják Község Településképi Arculati Kézikönyve

Bujákról Bujákért újság

bujak ujsag bujakrol bujakert 20190415

e-Ügyintézés

bujak elektronikus ugyintezes logo

Hivatali portál

bujak elugy banner

Keress a Facebook-on

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Az elmúlt időszakban a meglehetősen olvasmányos kriminológiai múlttal rendelkező Kodák Csaba bukott polgármester és a körötte csoportosuló alkalmi érdekszövetségesei abból a célból, hogy saját magukat az önkormányzati vezetésbe újra pozícionálják, vagy csak anyagi érdekeiket – akár a többséggel szemben is – érvényesíthessék, közösségi oldalon tett bejegyzésekkel igyekeznek a Polgármesteri Hivatal jelenlegi vezetőinek presztízsét aláaknázni.

Én - a köztem és ezen körök között feszülő intellektuális szakadék és a jó ízlés okán - nem kívánok egy nemtelen sárdobálásban részt venni.

Annál is inkább, mivel bizonyos tendenciaszerű szabályszerűségek megfigyelhetők, ugyanis minden alkalommal, mikor önkormányzatunk valamilyen látványos eredményt tud munkája, kitartása és felkészültsége révén felmutatni, egyből megjelenik egy (terjedelmes), valószínűleg más által megírt cikk egyik volt képviselő közösségi oldalán. Ilyen közelítésből vizsgálva az eseményeket, az lenne aggasztó, ha az „Urak” nem publikálnának.

Buják, 2018. július 16.

Dr. Tóth Kálmán jegyző

Ez a weboldal cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.