Elégedettségi kérdőívek kiértékelése

Tisztelt Bujákiak!

Köszönöm Önöknek, hogy a megküldött elégedettségi kérdőíveket kitöltötték és hozzám visszajuttatták. A 700 db nyomtatványból 381 db kerülhetett kiértékelésre. Az eredményekről készített diagramokat lentebb megtekinthetik.

Az eredményeket bővebben elemezni nem kívánom, a statisztikai számok magukért beszélnek. A megannyi gáncsoskodás ellenére Önök látják és elismerik munkánkat, amit ezúton is tisztelettel megköszönünk. Ami viszont a diagramokból kimarad, úgy tűnik valaki/k/nek annyira fontos volt, hogy a felmérés eredményét meghekkeljék, hogy arra vetemedtek, hogy a postaládákból kilopkodják a még bennük lévő kitöltetlen íveket, de mivel ezt az akciót nem találták elég sikeresnek, próbáltak az ívekről színes fénymásolatokat készíteni. Az így összegyűjtött lapokon valaki a Gáspár Zsolt kézírásával próbált üzeneteket küldeni (arctalanul, névtelenül, alattomosan) a polgármesternek, jegyzőnek. Persze tudom, hogy ez csak hamisítvány, mint ahogy azt is tudom, hogy Tango és Cash, Hófehérke és a hét törpe, a Bujáki nép, de még a Didergő közmunkás sem küldött levelet sehová.

Van egy idevágó idézet: „a stílus maga az ember”. Kérdezem, hogy eljön-e egyszer az a nap, amikor ez az arcát, nevét vállalni nem merő ember veszi majd a bátorságot és elmondja, vagy saját nevét aláírva eljuttatja hozzám kritikáit. A következő stílszerű kérdés már csak az lenne, hogy mennyi idő telik el jelen írásom megjelenésétől az ellenünk kreált újabb névtelen feljelentésig.

                2 nap                                        5 nap                             több, mint egy hét
                  О                                             О                                          О
                                                                                                                                                                                   Dr. Tóth Kálmán
                                                                                                                                                                                         jegyző